Pondus

Pondusstripe solgt for rekordsum!

Du kunne kjøpt 1 282 000 binders for samme pris

Publisert Oppdatert

At Pondusstriper er populære, har vi alltid visst. Men at den mest populære skulle oppnå summer som ellers er forbeholdt Marianne Auli og co, kom litt brått på.

 

Du har sikkert siklet på den; stripen Frode tegnet etter Champions League-finalen mellom AC Milan og Liverpool i 2005. Kampen, som også er kjent som "Mirakelet i Istanbul", tok en noe uventet vending, da Liverpool klarte å hente opp en tilsynelatende umulig 3-0-ledelse til AC Milan, for så å vinne hele sulamitten på straffekonk.

 

Det var nok fler enn Frode som tenkte sitt om hvem som kunne hatt en fot på ballen, gjennom hele den spektakulære andre omgangen. Men en ting er å tenke det. Frode tegnet det, og det endte opp i den stripen som anses som den mest populære Pondus-stripen ever.

Frode har i alle de ti årene siden stripen ble tegnet vært lite villig til å selge den, og på jubileumsutstillingen som i disse dager blir avholdt på Oscarsborg Festning ved Drøbak, hadde han satt en tøysepris på 100 000 kroner for stripen, nettopp for å hindre at noen kjøpte den.

Men det hjalp ikke, gitt! Der ute finnes altså en person som er så glad i Pondus at vedkommende er villig til å kjøpe en tegning for prisen av en respektabel bruktbil!

Og vi skjønner vedkommende godt. Skal man først ha en Pondus på veggen, så hvorfor ikke gå for den gjeveste? Pluss at det finnes mye verre ting man kunne brukt penger på. Betalt produktplassering på en rosablogg for eksempel. Eller drøye 15 cm vei på strekningen E18 Bommestad-Sky, ved Larvik.

Vi gratulerer!

Der ute finnes en person som er så glad i Pondus at vedkommende er villig til å kjøpe en tegning for prisen av en respektabel bruktbil!

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning