Noen ganger kan det være enklere å lage en hel film, enn det er å komme opp med en god tittel på den. I hvert fall i følge disse eksemplene, for de feilet miserabelt på akkurat det punktet!

 

1. Step Into Liquid

Surfekulturen er kanskje den som har mest slang å velge mellom, og så kommer de opp med denne tittelen? Kanskje man skulle omdøpt 'The Fast and the Furious' til 'Step Into Vehicle' også?! 

2. Deathbed: The Bed That Eats

'Deathbed' er en mer enn adekvat nok filmtittel. Vi kunne faktisk blitt overtalt til å se den, om vi ikke visste noe mer om den. Så følger "The bed that eats", som sørger for at ingen noensinne har verken sett den eller i det hele tatt hørt om den...

3. Men Who Stare At Goats

Jeg har ærlig talt aldri sett denne filmen, og det har nok mye å gjøre med tittelen. Skal jeg gjette, antar jeg at det enten er en merkelig, kunstnerisk fetisjfilm, eller en dårlig titulert naturdokumentar om geiter.

4. Angus, Thongs & Perfect Snogging

Er dette en handleliste, eller en filmtittel? Hvem er Angus? Går han med tanga? Trenger han denne spesielle typen undertøy for å kline på best mulig måte? Tittelen minner mye den norske 'Sex, Zalo og Sigaretter', som jeg vedder på at ingen av dere heller har sett...

5. I Bought a Vampire Motorcycle

Hva er egentlig en vampyrmotorsykkel? Suger den menneskeblod, eller føder den på andre syklers motorolje? Kan man bruke den om dagen? Koster det ekstra å forsikre den? Dette er alle spørsmål som ingen av oss trenger svar på.

 

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!