13 ting man tenker hos tannlegen

Tannlegeskrekk er ikke noe å le av. Andres tannlegeskrekk derimot…

Publisert Oppdatert

Pondus har det, jeg har det, dere har det kanskje. Tannlegeskrekk er en fobi mange av oss er i besittelse av.

Som med så mye annet skal det visstnok også her hjelpe å snakke om det. Derfor kommer her et tankereferat fra min forrige runde i gapestolen.


Denne saken er skrevet med moralsk og pekuniær støtte fra Jordan Flosser


1
Tror tannleger virkelig det er beroligende med radiopop når man ligger med kjeften vidåpen? Rihanna roer ikke akkurat nervene mine. Det eneste som kan gjøre denne situasjonen verre, er om et vilt fremmed menneske begynner å rote rundt i munnen min med skarpe gjenstander…


2

Halleluja! Finnes det en vakrere ting en tannlege kan si enn null hu…? Nei??!!! Hva var det siste han sa!?
 


3

Hvorfor kaller vi dem visdomstenner? Det er ikke akkurat et tegn på visdom å gro tenner det ikke er plass til.


4
Er det en meisel? Han kan da umulig ha tenkt å bruke den for å knuse tanna før han drar ut restene? Akkurat, det er visst akkurat det han har tenkt….


5
Tar han i med begge hender? Hvor hard er egentlig en sånn tann? Nå er det like før han henter et trykkluftbor.


6
Hvorfor gidder de aldri å skru armlenene skikkelig fast på tannlegestolene? Det virker som om de løsner hver eneste gang jeg er her.


7
Lurer på om tannleger fortsatt har en sånn skuff med leker som de hadde da jeg var liten? Da fikk man jo leke for å være flink hos tannlegen, men det er jo andre regler for voksne. Kanskje hvis jeg gråter litt til, så får jeg en sånn lekebil som også kan brukes som fløyte?


8
Hva betyr det at den ene roten ble hengende igjen? Er visdomstenner som ugress? La det være igjen en liten rot og tanna kommer rett opp igjen?


9
Er det en skalpell? Kjære Maradona, la det ikke være en skalpell! Takk for ingenting mann! Da er det tilbake til å be til Joe Pesci.


10
Hvor dypt sitter egentlig sånne røtter? Skjærer han lengre ned nå må jeg ha pose under haka når jeg drikker.


11
Er det sånn en rot ser ut altså? Takk, da slipper jeg å sove denne uken også!


12
Og nå vil han at jeg skal på apoteket og kjøpe desinfiserende munnskyllevann? En god dose whisky må da gjøre samme nytte?


13
Suksess! Der har du for å la lekeskuffen være ulåst, tannlegejævel! Intense smerter, varige sår på sjelen og en lekebil, alt  for bare noen få tusenlapper. Kan man få et bedre kjøp?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning