Dørmatter er måten man ønsker folk velkommen på, eller ikke. Her er de 5 kuleste.

5: Den herrrrrlig frekke:

Kanskje ikke noe å ha liggende fremme når du venter besøk fra mamma?


4: Den fiffige:

Kan Dan Brown lage bøker som handler om ting som kan leses opp-ned, bør man klare det på dørmatter også.


3: Den superlure:

Jeg ble sittende og tenke litt for lenge på om det er lurt å legge nøkkelen under denne matten eller ikke. For når det står så opplagt at nøkkelen er der, så er den sikkert ikke lagt der, og da gidder ikke tyven å kikke. Men så har du kanskje lagt den der, fordi du vet at tyven ikke kikker etter når det står så tydelig. Men så kikker tyven, fordi han skjønner at du har lagt den der, fordi du tror at tyven ikke tror du har lagt den der, fordi det står at du har lagt den der. Og så videre.
Forhåpentligvis vil en mulig tyv også bli stående i et slags epileptisk koma foran dørmatta, og du kan bare løfte ham inn i bilen og kjøre ham til nærmeste politistasjon.


2: Den eplekjekke:

Hadde jeg sett denne matta, ville jeg stjålet den og lagt den foran huset mitt. Så kunne den som eide den kommet med en anmeldelse, og så ville alle blitt glade.


1. Den geniale:

Mer moro:

De verste bandbildene
Vi advarer mot traumer og latterkrampe.

De 10 mest klønete parkeringene
Vi er bare glade de ikke prøvde seg på lukeparkering.

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!