Kroppen. Den er en pussig ting. Du kan elske eller hate den, men du kommer ikke utenom den. Men hvorfor skal den være fylt av så mange ting man overhodet ikke har bruk for? Som for eksempel...

Kroppen er virkelig utstyrt med mye overflødig stash, nesten som en Apache-sykkel fra søttitallet. Hadde vi ikke klart oss bedre i lengden med en litt mer minimalistisk fysikk? Jo mindre tull og tøys, jo mindre er det vel som kan gå i stykker? Uansett, her er våre kandidater til mest unyttige kroppsdeler.

Selvfølgelig burde hvert punkt vært illustrert med en snutt fra YouTube, men etter å ha lest lista tror vi dere vil være enige i at det var best å la være.


Bare for spesielt interesserte:

10. Venstrefoten.
Sikkert fin å ha, om du heter Maradona eller Giggs, men for oss andre gjør den vel ikke noe som høyrebeinet ikke kunne gjort mye bedre.

9. Nese- og ørehår.
Pent, javel, men ikke så veldig nyttig. Kan til nød bidra til en hentesveis på våre eldre dager.

8. Hår på ryggen.
Gir en litt stilig effekt når du har en svær tatovering av en ulv (eller Gandalf) på ryggen. Problemer med å komme til med shampoo og balsam trekker veldig ned.

7. Øyenbryn.
Idrettsfolk påstår de hindrer svetten i å renne ned i øynene. Det er vel å snu problemstillingen på hodet. Dersom de løp saktere, slapp de å svette.

6. Lillefingre.
Kan vel egentlig bare brukes til å sprike med når du drikker te, for å markere at du er litt "tvilsom".

Del to av listen gir deg ting som er helt unyttige. Følg med!
 

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!