Å fostre opp barn er ikke bare enkelt. Et par regler er greie å følge, og den viktigste er denne: Styr unna disse produktene, så er mye gjort. Her er de 5 verste produktene ment for små barn.


5. Parfyme for babyer


Ingenting er vel kjipere enn biler som har mistet den deilige "ny-bil"-lukten? Jo, babyer som har mistet den deilige "ny-baby"-duften. Men når babyen lukter kål og skitne bleier, fremfor solskinn og regnbuer, er hjelpen nær. Hello Kitty har heldigvis tatt affære.


4. Hummerkostyme


Det er karnevalstid og du er litt i beit for hva du skal kle ungen opp i. Hva med en nykokt hummer? Det anbefales å la barnet ligge ute i solsteika i en dag for å få den rette hummerfargen på ansiktet også.


3. Smokk med tenna på tørk

Det er aldri for tidlig å begynne å gi små barn komplekser. Smokk med tenna på tørk er i såfall noe som vil gjøre barnet ditt vant til at folk peker og ler.


2. Babysko med høye hæler

Det finnes også cowboyboots for de som vil gi barnet sin en head-start på livet som råner.


1. Metallica vuggesanger

Hei, Metallica-fans! Fuck you, hilsen Ulrich og co.

Men hei! Det er aldri for tidlig å oppdra barna til å bli sunne, gode samfunnsborgere:

Abonnér på Pondus, da vel!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!