Hvorfor ta sju års embetseksamen i psykologi når man kan ta et internettkurs i coaching og få bedre betalt etterpå? Svaret sier seg selv.

 Det som ikke er like selvsagt er hvorfor plutselig alle i fast jobb – og i hvert fall dem som holder på å miste sin faste arbeidsplass – skal teames opp med vår personlige «styggen på ryggen», nemlig coachen.

 Denne personen som skal analysere jobbrutiner, kollegialt samvær, fremtidige muligheter og så ta en klekkelig sum for å gi deg en oppskrift på hvordan du kan bli den perfekte utgaven av deg selv.

Vel, nå er rollene snudd. Denne gangen er det gjengen i LUNCH-bladet som analyserer coachen og det gjør vi på følgende måte:

• Kjell har sin første eksistensielle krise, og blir naturlig nok teamet opp med en coach. Det tar ikke lang tid før rollene deres er snudd.

• Serieskaper Ellen Ekman forteller i et intervju hvorfor det er så gøy å tulle med hipsterne i serien Lille Berlin.

• Gutta bak Tynn & Trendy viser hvordan det går nå coaching blir en del av den utagerende kunsten.

 • Tegne-Hanne peker på forskjeller på den mannlige og den kvinnelige coachen.

 • Mediehuset 5080 rapporterer om coacher som vil hjelpe ebolasmittede pasienter med gode råd.

 • Filter analyserer coachingfilmer for viderekommende

Dessuten får LUNCH-gjengen en ny kollega: Nemlig broileren Vanessa. Vi i LUNCH tar nemlig likestilling på alvor og viser at kvinner kan være like usympatiske som menn!

Nuff coached! Dette nummeret må du ha.

Abonnér på LUNCH, da vel!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!