Det er ikke lett å komme tett på nett med LUNCH-gjengen.

Direktør-Bache får nok en fiks idé og ansetter en Head of CISM, CRISC, CISSP-ISSMP, (Ja, tittelen er kryptert) for å rydde opp i sikkerhetskaoset hos LUNCH-gjengen. Unødvendig å si, men vi sier det likevel, at verken Nicos klokketro på macens fortreffelighet, eller Bodils kjæledyr-passord slipper unna denne cybersikkerhet-guruen kontrollbehov.

Resten av gjengen i LUNCH hiver seg på forbrukerjournalistikken og forteller deg hvordan du kan få en sikrere data-hverdag:

Tynn&Trendy skriver åpent brev til snapchat-hackerne.

 5080: Hjelper deg til å lage et passord som det er umulig å huske.

Filter: Tar for seg hackernes kulhetsfaktor i filmhistorien. Og setter et aldri så lite spørsmålstegn ved hvor sansynlig det er at en kvinne som Angelina Jolie er verdens beste hacker i filmen «Hacker».

Og så byr vi på en ekstra LUNCH-historie for å hylle den nye folketelefonen: Iphone 6. Nico skaffer seg en slik, men i sin optimisme sier han nei til «bøyeforsikring» … Resten er historie - en morsom en.

Blekka ser sånn ut, og du får kjøpt den i butikken.

ELLER du kan abonnere på Lunch her!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!