Å si at Pondus og musikk hører sammen, er som å si at idioter og kommentarfelt hører sammen (Dette gjelder selvfølgelig ikke på pondus.no). Så hvorfor har vi ikke laget et musikkbilag før?

Det finnes et veldig enkelt svar på det:
Vi har virkelig ingen anelse. Det er et av livets store mysterier på lik linje med nebbdyr (for seriøst, noen har rotet alvorlig med arbeidstegningene der).

Men det er ingen grunn til å sitte å lure på det lenger. Nope, nå er tiden inne for å rive av seg klærne, storme ut i gatene og vifte med dertil egnede kroppsdeler (fortrinnsvis utvekster som ikke vil få deg arrestert).

For her er det ultimate musikkbilaget i Pondus!

Vi vet alle hva slags musikk Pondus og Jokke liker. Men hva med Turild-Laila, Ponni-Petra og Else? Det var dette redaksjonen og Frode satte oss ned for å finne ut. Resultatet ble et 52 siders ekstrabilag, som i samarbeid med WiMP byr på de herligste spillelistene du kan forestille deg. 10 figurer har fått en grundig presentasjon og sin spesialkomponerte spilleliste med 10 låter.

Vi kan garantere deg et gjenhør med kjente og kjære ensembler for musikk med utestemme, men også en og annen rakker direkte fra kategorien "Den så du ikke komme". Her er et par av listene, så du skjønner at vi ikke farer med fant og fark når vi sier at det er bra saker:

  

   

Som en ekstra bonus (og ikke minst for å booste streamingstallene hans) gir vi deg også RedakToms eget band Blodsmaks utgivelse "Av jord er me komne". Denne kraftpakken er spekket med sanger som ville sklidd inn på enhver spilleliste med respekt for seg selv og omverdenen.

Bladet er i salg i morgen!

Her er en artig liten ting å tenke på: Dette bladet koster litt ekstra i butikken. Men dersom du abonnerer vil du motta utvidede nummer og bilag som dette rett i postkassa, uten å måtte betale noe ekstra for det! Så hva nøler du etter?

Abonnér på Pondus, da vel!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!