Drittmusikk har vært populært i mange tiår nå, og vi mener det fins en ganske enkel forklaring på det...

I enkelte (se "mange") tilfeller har det ikke så mye med selve musikken å gjøre, men heller videoen som akkompagnerer den. Den derre treningspornoen, greien med hun saksofondama, også den gule dukken som røyker pølser. Det fins mange gode/dårlige eksempler.

Så, hva skjer om vi fjerner musikken? Har videoen fremdeles den samme effekten, eller mister den fullstendig mål og mening? Jutuberen Mario Wienerroither har eksperimentert med nettopp dette, og gir oss noen eksempler på hvordan en "stille" musikkvideo ser og høres ut:


David Bowie og Mick Jagger hørtes i hvert fall unektelig bedre ut i denne versjonen av musikkvideoen deres fra 1985! Piece'n (som vi føler det passer best å kalle den) med The Prodigy ser ut som den hører hjemme på en suspekt kunstutstilling hvor bukseseler og dreadlocks er obligatorisk. Til slutt, ser vi at Rihanna og Shakira beviser at døve personer fint kan nyte musikkvideoer også...

Dermed må vi si at prosjektet er en heidundrande suksess! Sjekk flere av Marios videoer på kanalen hans!

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!