Juli er her, og det er som kjent feriemåneden over alle. Sjansen er derfor stor at du som leser dette enten går ut i ferie, eller snart skal gjøre det. Da kan det være godt med en liten oppfrisking av temaet "sommerferie". Væsjågo!

Grillings:

Late feriedager er ikke komplett uten grillmat. Og selv om skikkelig grillmat skal ha et visst preg av sot og aske, finnes det grenser.

Slik skal det gjøres:

IKKE slik:

Solings:

Selv om du kanskje ikke er typen som ligger og marinerer i sola i timesvis for å bli brun som en Bamsemums, er det viktig å huske solkremen. Du er jo sannsynligvis ute i sola uansett.

Slurver du med solbeskyttelsen kan resultatet bli stygt. Tar du feil av solkrem og brunkrem blir det verre. Se bare nedenfor. 

Slik: 

IKKE slik:

Og I HVERT FALL IKKE slik:

Stupings:

Det kan se veldig imponerende ut når foretar et elegant svalestup. Og tilsvarende latterlig når man mislykkes. Stuping er risikosport. Her får du fasiten.

Slik:

IKKE slik:

Og denne karen har misforstått FULLSTENDIG:

 Bassengbadings:

En av de store gledene med sommeren, er å kunne plaske rundt i et svømmebasseng. Eventuelt i ei balje uti hagen. Eller på fortauet, om det ikke has hage i din husholdning.

Selv om vi i redaksjonen ikke er så veldig opptatt av fremtoningen vår (det vises nok), er det visse grunnregler også for bassengbading. Enkelte ting er rett og slett ikke godkjent.

Slik:

IKKE slik:

Dette var altså noen enkle kjøreregler for sommerferien. Ellers kan du stort sett gjøre akkurat som du vil, men vi har ett siste tips - hvis du er typen som liker å vise deg fram i sommervarmen, kan det være greit å passe på poseringen:

 

Da gjenstår det bare å si god sommer! Og passelig lektyre for lange dager på stranden eller i hengekøya får du selvfølgelig ved å...

abonnére på Pondus!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!