Er dere også lei av generisk listepop og gangsteryo-ing? Her kommer noen eksempler på ting som garantert aldri har blitt spilt på norsk radio...


Det er sikkert noen som liker musikken til Lady Rihanna, og det skal de selvsagt få lov til. Men, hvor gøy er det egentlig når den samme låten hjemsøker ørene våre tre ganger i timen? Mens musikk-TV og -radio fortsetter å begå popmord, kjenner vi lysten etter noe nytt og spennende. Det kan diskuteres om de følgende eksemplene er særlig nye, men spennende kan vi i det minste kalle dem! Lytt, nyt, og la dere forelske...

 

Tuvansk strupesang

Bruno Venus kan ta seg en rosinbolle! I Mongolia er det strupesang som topper listene!

 

Spooning

Om noen hadde spurt hva man kan gjøre med en gammel kassegitar og noen skjeer, hadde ingen klart å gjette "lage søt musikk"...

 

Didgeridoo

Blokkfløytens storebror! Det brukes en spesiell pustemetode, som gjør at de kan spille både på inn- og utpust. En metode som masete folk aldri må få vite om!

Eephing

...eller hillbilly beatboxing, som det også kalles. Hvem har vel ikke drømt om å høre blandingen av promping og lyden av grisen i Looney Tunes som når klimaks...?

 

Frossen innsjø-klasking

Disse russerne danker ut både Blue Man Group og Stomp! Eneste problemet er at det kan være vanskelig å dra stort publikum på konsertene deres.

 

Konnakol

Det vanskelig å bestemme om vi skal applaudere, eller ringe etter eksorsist... Hør og døm selv.

 

Nu, vad tycks? Har det blitt noen aspirerende "eefers" eller Konnakol groupies av dere? Eller kanskje dere har noe mer sprø "musikk" å tilføye listen? Da er det bare til å gå nøtter i kommentarfeltet!

 

 

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!