Radio Gaga er nærradiostasjonen som gjør seg best på papir, og nå er de ute med et nytt album, det femte på rad!

Gjennomgangstema for albumet er Siri og Tobbens graviditet, et svangerskap som ikke kommer seg unna den sedvanlige cravingsen for lakris med karsefrø og alternative ultralydundersøkelser via delfinsonar.

Ellers skjemmer vi bort Gaga-fansen med en håndfull spesialtegnet materiale, kalt "Bifigurskjebner".

Her utforsker vi de omtumlede skjebnene til noen av de mest obskure bifigurene i serien, blant annet småbrukeren Kjartan Fusel. Han dukket opp i Radio Gaga og påsto at utenomjordiske hadde landet i åkeren hans. Noe som fikk alternativjournalist Brita til å bite på med full tanngard, og trekke ham inn i studio.

Norges mest publiserte serieskaper?
Mannen bak serien, Øyvind Sagåsen, er av mange ansett som Norges hyggeligste - og minst fotogene serieskaper. (Etter et krasst brev fra hans advokat har vi bestemt oss for å skåne både dere og ham for flere bilder av ham.) Han debuterte i 1990 og har siden den tid vært på trykk i rundt 350 publikasjoner i 10 land, med vitsetegninger og stripeserier.

Dette gjør ham til landets kanskje mest publiserte serieskaper, noe som neppe er tilfeldig, siden han også er en av de morsomste (og minst fotogene - nevnte vi det?)

Dette albumet er velsignet fritt for julestoff, og bør dermed være perfekt lesning for alle som allerede kjenner ribbefett og julegrøt til langt opp over plimsollmerket.

Albumet fås i velassorterte butikker as we speak!

Vi vil også få lov til å gratulere Flis så mye med dagen i dag!
12.12.12, baby!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!