Sex, religion, lytehumor: Det er et mulig katastrofeområde, og vi plumper uti med begge beina.

Den religiøse sekten Jehovas Vitner, er veldig opptatt av vårt moralske ve og vel. Spesielt opptatt synes de å være av ungdomshobby nr 1 (og vi snakker ikke om korpsmusikk).

I den anledning har de laget en opplysningsvideo om farene ved onani. Det spesielle med denne videoen, er at den henvender seg til døve.

Og det er her moroa begynner. – og det er her vi må begynne å trå varsomt.

For denne videoen er så vanvittig bra! Men vi kan ikke uttale oss så mye om hva som gjør den bra, uten å danse jenka med bind for øynene ut i et minefelt. Så vi legger den bare her, og ber dere følge nøye med fra 00:22 og stort sett ut til 1:15.

Vi er ikke de eneste som synes dette er morsomt. Internett har trykket den til sitt hjerte, og siden videoen er uten musikk, har noen tatt seg bryet med å synce den opp til passende musikk.

Dette er den vi synes passer best.


Og la oss bare presisere:

Vi tuller ikke med tegnspråk i denne artiklen. Bare den ekstreme motsetningen mellom det denne glattslikkede narren står for, og hvordan han han fremstiller visse aktiviteter.

For å vise dere hvor flott tegnspråk faktisk er, ber vi dere ta en titt på denne tegnversjonen av Fireworks av Katy Perry. (Ja, den låta er en guilty pleasure. Sue me ;)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!