Onsdag 29. august klokken 15:00 bør du stille på Tronsmo bokhandel i Oslo. Da signerer Frode sin siste bok "11 i hatten" Vi regner med tiltykning til kø, så du bør være tidlig ute.

Høsten er kjent for et par ting. En av dem er fårikål. Noe annet, som muligens er enda bedre, er at mr Øverli tar turen til Oslo for en av sine eksklusive signeringer.

Som vanlig er det den lille bokhandleren Tronsmo i Kr. August gate 19 som blir åstedet for tildragelsen, og tradisjonen tro stiller Frode med tusjer laget av den reneste filt, og godt humør.De som har vært på signering med Frode tidligere vet at Frode ikke er den som knusler med underskriften. Selv om han ikke akkurat lager en replika av taket i Det Sixtinske Kapell for deg, vil han gjøre alt for at du skal gå gledestrålende fornøyd derfra med en ekte Pondus-original i boka di!

I og med at Frode bruker en del tid på hver tegning, og at det gjerne pleier å være like folksomt på signeringene som på Karl Johan 17. mai, kan det være lurt å kjøre en egenmelding fra jobben for å kunne stille ekstra tidlig. Ikke det at vi oppfordrer til skofting av din ansvarsfulle jobb, men vi vet hva vi ville gjort (håper ikke sjefen leser dette)...

Det er selvfølgelig mulig å få signert andre ting enn Pondusbok 11, men kroppsdeler bør være godt vasket i forkant. Det er også selvfølgelig mulig å kjøpe bøker der - Tronsmo er tross alt en bokhandel.

Signeringen begynner kl 15:00, og holder på til sjappa stenger!

Så for å oppsummere (nå med store bokstaver, for dette er viktig):

Frode Øverli signerer sin siste bok "11 i hatten"

Sted: Tronsmo Bokhandel, Kr August gate 19.

Tid: Onsdag 29. august 2012

Bestill 11 i Hatten og annet Pondussnadder på nett!

Bestill for over 300 kroner og du får portifri levering! Oboy oboy oboy!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!