Det er ikke godt å vite hva enkelte trommeslagere er laget av. Kanskje de er genetiske eksperimenter, musikkbevisste besøkende fra det ytre rom, guder... Hvem vet? Vi skal i hvert fall være glade for at de fins, og her er en liten håndfull av dem som oftest påfører oss øresus og nakkekrager:

Neil Peart

Det fins nok ingen trommeliste uten blekkspruten bak slagverket i Rush, men det er jo faktisk gode grunner til det:

Geogre Kollias

Grekeren kom drassende med trommestikkene til det tekniske death metal bandet Nile i 2004. Siden har folk klødd seg blodige i hodebunnen i undring om fyren er menneske eller maskin...

Mike Portnoy

Det hjelper visst å ha ADHD når man spiller trommer. Portnoy spiller i hvert fall som om han har fire ekstra lem å hamre løs med.

Brann Dailor

Mastodons trommegeni virker som om han er allergisk mot ordinære rytmemønstere, og går fullstendig bananas i hver eneste låt.

Clive Burr

Nicko McBrian er en dreven trommis han også, men på begynnelsen av 80-tallet var Burr ganske unik av seg, noe han spesielt viser i låten 'Genghis Khan'

Vi vil ha mer! Kom med egne forslag i kommentarfeltet, så skal vi sørge for mange såre nakker i morgen!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!