Tok du'n? Vi beklager så mye...

Det var enten det, eller et ordspill på Batman, og da vet du hvilken retning vi alltid velger...

Overskriften kan – foruten å fungere som bajsehumor – tipse den våkne forbruker om at Pondusårgangen har hatt (heh) stabelavløpning.

 • Pondus:
  Günthermann er ikke noen pudding, men han tar mål av seg til å rydde opp i dem. Husk lortepose når du er ute med bikkja, ellers kan du bli rammet av en stuttvokst tyskers revansje. Og germanerne kan den slags!

 • Hjalmar:
  Denne sjekkefrasen til nettdating skal dere få gratis, folkens: «Jeg ser etter den rett å slå meg til ro med, etter å ha hatt et antall jenter som burde få Gene Simmons og Rune Rudberg til å skamme seg.» Husk, det er viktig å få henne til å føle seg spesiell!

 • Zelda:
  Jepp, den frekke og brautende feministen med store drømmer og dårlig evne til å gjennomføre dem er tilbake. Med frekke poeng og befriende sjølironi i skvalpende bøtter og spann. Faktisk får den leggbehårede Zelda fast plass!

 • Favoritter:
  I denne spalten håper vi å lure norske kjendiser til å kåre sin favoritt-Pondus. Vi i redaksjonen griper sjansen til våre egne 15-sekunders berømmelse ved å utnevne oss sjøl til kjendiser for å kickstarte ballet.

 • Radio Gaga:
  Brita starter blogg. Hovedvekten legges ikke på cupcakes og matpakker som ser ut som Det sixtinske kapell, men på tips om vinkelsliper-kjøp til bedratte medsøstre

 • Lunch:
  Kjell gir følgende evaluering av Thorsen som leder: «Involverer seg lite i de ansattes hverdag, og virker mer interessert i overordnede prosesser enn hva den enkelte bruker tiden sin på.» Ikke rart Kjell er storfornøyd!

   

All denne moroa kan du få, dersom du går i butikken og plukker opp noe som ser slik ut:

Eller du kan gjøre som alle fornuftige mennesker, nemlig la postmannen bringe bladet, pent innpakket i plast, direkte til din postkasse.

Abonnér på Pondus her!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!