De første Premier League kampene er veldig nært avspark, så nå er det på tide å pusle sammen stjernelaget ditt og bli med i Pondusligaen!

For dem som ikke har vært med før, er registreringen såre enkel og gjort på null komma svisj. Helt gratis er det også! Du tusler enkelt og greit inn på denne siden, klikker på "register", og fyller inn det som må fylles inn. Deretter får dere en e-post om å bekrefte kontoen (det kan ta litt tid før denne dukker opp), og så er det bare til å logge inn og stille opp laget sitt, mens man kakler og ler som en gal professor.

For å bli med i Pondusligaen, klikker du på Leagues > Join a League > Private League, og fyller inn denne koden: 285210-212641

Da skulle vel alt være klart? Inne på forumet kan dere diskutere lagoppstillinger, formasjoner, kjøp og salg osv. Der er det også lov å briske seg litt, skryte over resultater, og psyke hverandre ut, som bare fotballmanagere kan. Da gjenstår det bare å ønske dere lykke til, og si:

Let the games begin!

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!