Mange av oss har latt oss pirre sjokkere av Shake Weights totalt awesomme tvilsomme form for treningsregime. Nå har Sør-Korea kommet opp med noe enda bedre verre!

Vi mennesker kjøper oss større og større senger. Grunnen er selvfølgelig at vi trenger mer og mer plass til stappe unna ubrukelige treningsapparater. Men noen apparater er i flittig bruk daglig. Vi tenker spesielt på den fantastiske Shake Weight.

Ved hjelp av en nøye utarbeidet treningsplan ville man styrke musklene og gjøre en i stand til å holde ut mye lenger når man... tja... hva det nå er man trengte å trene på.

Det kunne vel aldri bli verre... eller? Eller?

Vi trenger ikke lenger å lure. Fra Sør-Korea kommer et nytt apparat, for deg som liker å ri hest og se på TV samtidig. Denne er i følge reklamen for hele familien og vil fylle familiens behov.

Når man ser denne, kan man jo få seg til å undre om det ikke er bra nok å bare stå og tørrjokke ut i luften mens man ser på sitt favorittprogram? Men nei. Som vi tydelig kan se på videoen rundt 1:38 kan det medføre de frykteligste konsekvenser.

Så kjøp Ace Power i dag og jokk deg i form!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!