På lørdag hadde vi konkurranse. Vi fikk som vanlig inn mange gode bidrag.

Nest best
Som de fleste ganger er det vanskelig å velge bare en vinner. Vi tar derfor med et par kommentarer som nesten vant.

RasmusL
scorer poeng for sitt kreative skråblikk: Å klø en annen giraff på ryggen skulle vise seg vanskeligere enn de først hadde trodd...

Øystein Selnes var i det mer musikalske hjørnet: Dyreparken angret øyeblikkelig på å ha spilt van halens - jump gjennom høytalerannlegget.

Reidar hadde aldri helt forstått konseptet med å bestige damene... (Via imgur.com) Reidar hadde aldri helt forstått konseptet med å bestige damene... (Via imgur.com)Vinnerne
Publikums vinner ble denne gangen bomse-bernt, med sju konger og en slagkraftig kommentar: Reidar hadde aldri helt forstått konseptet med å bestige damene ..


Juryen satt også denne gangen i en timelang krangel. Til sist konkluderte vi med at det er umulig å spå resultatet i seriefinalen på forhånd, og kåret raskt Kong Kverre til denne helgens juryfavoritt: Giraffen Ken Guru stod alltid oppå sin søster Elle Fant for å Se Bra.


Disse vinner hvert sitt eksemplar av Eliteserien 11.

Gratulerer!


Vant du ikke? Så urettferdig! Trøstepremier til deg selv kan du bestille her!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!