Er du innehaver av det første Lunch-albumet? I såfall kan du prise deg selv lykkelig.

Daglig får nemlig redaksjonen henvendelser fra fortvilte fans som ikke fikk tak i Lunch-albumet nr 1 fra i fjor. Til disse har vi nå årets beste nyhet: Vi kommer nå med et nytt Lunch-album, med en flunkende ny spesialhistorie!

For å forsikre oss om at alle de Lunch-frelste der ute skal få med seg denne utgivelsen, og spare redaksjonen for enda en telefonstorm, har vi skrudd opp opplaget til hele 30 000 eksemplarer!

Investeringsobjekt:
Når vi spør serieskaper Lund hvorfor folk bør investere i Lunch-albumet, svarer han slik:
– Jeg liker at du bruker ordet investere. Det er et nøkkelord. Forrige album er nå et samleobjekt man kan tjene penger på. Høyeste bruktsalg er 180 kroner på QXL. Det betyr at dersom du hadde kjøpt 1 million album da det lå i butikkene, kunne du nå sittet igjen med en avkastning på småpene 130 millioner. Det slår børsen med begge hendene på ryggen!

I albumet får du en eksklusiv spesialhistorie som verken blader eller aviser har trykket, og det er for øvrig proppfullt av spesialstoff, nye striper og nennsomt komponerte artikler. Forordet er av Arne Hjeltnes.

Lunch-album nr 2: «Angry Kjell» er i salg fra mandag 30. januar!

Kjøp albumet her!

Møt Børge:
Ønsker du å slå av en prat med unge Lund og kanskje få en tegning i albumet? Da har vi tips til deg:

Onsdag 1. februar kl 16:00 er det signering på Tronsmo bokhandel i Oslo.

Skulle ikke det passe, får du muligheten igjen dagen etter.

Torsdag 2. februar kl 16:00 stiller Børge med nykvesset tusj og godt humør på bokhandleren Tanum Oslo City.

MER MORO:
Les LUNCH-striper hver dag på pondus.no!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!