I månedsvis har vi hatt konkurranser på lørdager hvor vi viser dere et bilde, og kommentarene hagler. Det har vært en merkbar kvalitetsøkning på disse kommentarene.

Ny utfordring
Derfor tenkte vi å gi dere en større utfordring denne uken: For tiden er det julebordtid. Til tross for massive holdningskampanjer ender enkelte av disse fremdeles opp som dette.

Konkurransen denne uka er dermed:
Hva er den beste/verste julebordtabben du har sett, utført, hørt om, eller kan tenke deg? Skriv så langt eller kort du vil i kommentarfeltet. Originalitet og humor premieres, selvskryt av leverkapasitet ignoreres.... Pass på at du ikke henger ut enkeltpersoner eller arbeidssteder!

Vinnerne
kåres på vanlig måte. Publikum kårer den ene vinneren, redaksjonen kårer den andre. I utgangspunktet er premiene de samme som forrige uke: Julehefte og musematte. Men hvis noen av dere er ekstra dyktige vanker det en hemmelig bonuspremie.

Lykke til!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!