Vi har lenge hatt tegneseriestriper her på Pondus.no. Nå har vi gleden av å presentere en ny mann på laget. Børge Lunds Lunch.

Lunch har på kort tid sklidd opp som en av Norges nye favorittstriper. Nå har vi gleden av å dele serien med deg, seks dager i uken.

Børge Lunds eminente Lunch begynte sitt spede liv som en av Rogers Venner. Siden den tid har kontorserien som er som Dilbert på speed, gjort suksess både i Pondus-bladet, på albumfronten og i forskjellige aviser og tidsskrifter.

Det skulle bare mangle at vi som oppdaget serien ikke skulle publisere den. Så hver dag (unntatt søndag), kan du lese nye krumspring her hos oss.

Vi skal hjelpe deg i gang. Klikk på denne linken, så kan du gå rett til Lunch.

Men det er ikke bare Lunch vi har gleden av å presentere. Ta gjerne en titt på våre andre venner:

Radio Gaga.


5 dager i uka kan du få innblikk i galehuset Radio Gaga. Som ikke er så mye som en serie om radio, som en allegori over selve livet.

EON:


En gammel buddy av Pondus nå i eget blad. Vi liker Eon og Lars Lauvik så godt at vi gjerne deler ham med dere hele 7 dager i uka!

Carpe Diem


Svensk hverdagsabsurdisme som bør nytes i størst mulige doser. Hver dag får du en ny av oss.

Helt Nils


Enkelt og greit Helt Nils. Norges Gary Larson. Nesten, i allefall. Absurde enrutere to ganger i uken.

Alle disse seriene ser du oppdatert - der til høyre.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!