Alle bilfabrikanter med respekt for seg selv har noe de kaller konseptbiler. Det er der bildesignerne får blåst ut frustrasjoner, før de må sette seg ned og designe nok en Opel Corsa. Dermed er alt lov. Men det er mye som ikke skulle vært lov. Sånn som disse konseptbilene.

Vår alles kjære pubeier og fotballentusiast kan nok like mye om bil og motor som et danseband kan om klesmote. Så hvordan i alle dager kan en auto-relatert artikkel smyge seg inn på denne siden, spør du kanskje? Vel, vi kan ikke noe mer enn Pondus om ting som triller på fire hjul, men vi har aldri noe i mot en god latter.

Når de største bilprodusentene setter sine beste menn og damer i sving for å skape fremtidens transportvogner, så virker det som om design og fantasi er mye viktigere enn brukervennlighet og sikkerhet. Med mindre bilbransjen har en hemmelig plan om å begrense befolkningsveksten, så får vi håpe de har vett nok til ikke å sette disse ti "bilene" i produksjon.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!