Fotball er mer enn to lag som møtes på en bane. Fotball er mer enn et resultat når kampen er over. Fotball er en følelse. Noe disse Gutter 14-spillerne fikk merke. Ta en titt på ukens mest hjertevarme video.

En høyst ordinær søndagskamp mellom to guttelag ble til noe mye større da UEFA, i et stunt for å promotere U21-turneringen senere denne måneden, flesket til.

Ved hjelp av en flashmob bestående av supportere, musikk-korps, cheerleadere, TV-team og kjente fotballspillere, forvandlet de denne regntunge ettermiddagen, der selv foreldrene knapt gadd å stille opp, til noe som minnet om Champions League-finalen kvelden i forveien.

For guttene på banen ble det en opplevelse de aldri vil glemme. Og for oss, ble det en happy go´klump i halsen.

Og til de som sier at Remi Gaillard gjorde det bedre, så tar de feil. Remi Gaillard er en fransk arrogant løkrull som gjorde det for å kødde med lagene på banen. Denne er gjort for å være hyggelig. Så det!

Danskene kan forøvrig dette med hyggelige flashmobs.

Noen vi har glemt, så flash oss det i kommentarfeltet, da vel.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!