Internett elsker videoer av babyer. Spesielt dersom babyen enten ler eller skvetter. Men hva skjer dersom babyen både skvetter og ler samtidig? Vitenskapen tilsier at universet vil kollapse inn i seg selv. Men vi tar sjansen. Dette er Youtubes søteste video.

Okay før vi går løs på denne videoen er vi nødt til å foreta litt lett oppvarming. Man kan ikke gå rett løs på en slik video, uten å ha tøyd ut empatisenteret i hjernen.

Så aller først varmer vi opp med en av Youtubes mest sette video noensinne:

Over 300 millioner har pr i dag fått med seg hva som skjedde da Harry stappet fingeren inn i munnen på Charlie. Det er mulig - ved hjelp av tittelen på videoen å ressonnere seg frem til det som skjedde...


Latterbaby 1:Det må være verdens enkleste jobb å være standupkomiker for 8 måneder gamle babyer. Riv et papirark i to og du kan få eget show på Latter.

Babylatter 2 The return of Evil
Ooookay... En baby skal ikke le på den måten. Rett etter at kamera ble slått av, spant hodet rundt 360 grader. Tror vi.

Redd baby 1
Ingen store overraskelser her. Unntatt for babyen, da...


Redd baby 2 Electric boogaloo
Youtube svømmer over av unger som sitter og chiller´n i barnesetet i bilen når helt plutselig Kablam, og så bare hallo, WTF! Mørkt?! Shit mann! Denne er den mest effektive, på 9 sekunder.

Trekk pusten dypt...

Sånn... Da bør vi være lette og ledige i steget og klare til å takle tidenes søteste video. Er dere klare? Helt sikkert? Ikke press play før dere vet at dere kan takle det...Denne videoen har alt som skal til for å bli en kanonsuksess. Både en unge som holder på å le på seg brokk. Og holder på å fylle pampersen av redsel.

Mer skal det ikke til for å få millioner av treff på youtube. (Selv om denne faktisk fortjener det mer enn den idiotiske Charlie bit my finger).

Det er bare å legge andre babyvideoer i kommentarfeltet.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!