Forbinder du julen med smerte og lidelse? Vi beklager! Her kommer noen bidrag som vil gjøre julen verdt å feire igjen.

Forleden presenterte vi vår liste over de fire verste julesangene. Sjokk, vantro og enkelte hysteriske gråt-/latteranfall har vært resultatet både i redaksjonen og ute blant våre kjære lesere. I et forsøk på å gjøre dette godt igjen, eller i det minste redusere nervesammenbruddene til et minimum, kommer her en liste over sanger som gjør at man ikke ønsker seg miltbrannsporer under treet i år heller.

Vi starter med denne moderne klassikeren fra våre trønderske venner.


Hvem sa at julesanger måtte inneholde engler eller arameiske lausunger for å treffe hjerterøttene?


For mange handler jul om tradisjoner, og hva er mer tradisjonelt enn den desidert beste versjonen av en sang som ble radbrukket forleden?


Nå ble det litt vel sakral stemning her. Det retter vi opp med denne julehilsenen tannhelsetjenestens største mareritt - Shaun McGowan og co i the Pogues.


Så avslutter vi med en sang som gir en så heftig julestemning at rimet smelter av julebjellene til Rudolf. Lukk øynene og nyyyt!Det må være noe vi har glemt, eller i det minste noe vi kunne ha tatt med. Minn oss på det i kommentarfeltet!

Forøvrig: Ikke helt sikker på om du føler julestemningen, sier du?

Sjekk ut vår adventskalenderfri sone med PS4.

Du kan vinne en helt sinnsvak gave fra oss!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!