Det er nærmest umulig å forestille seg at dette er noen av sportsverdenens best betalte idrettsutøvere. Sjekk disse trynene.

Tenk deg at du suger all liv og spenning ut av et kommitemøte i landbruksdepartementets strategiutvalg for laktoseredusert melk. Legg så til sakte høytlesning av regler rundt bruk av transitive og intransitive verb på russisk, og resultatene av NTNUs inngående forskning rundt stresstesting av vindmølleblad av krom vanadium. Da begynner vi å nærme oss hvor kjedelig tennis er.

Tennis er så dørgende kjedelig at damenespillerne faktisk må simulere orgasme på banen for i det hele tatt vekke noen form for oppmerksomhet.

Likevel er det en ting tennis er bra for. Av en eller annen grunn har tennisspillerne en tendens til å lage mildt sagt pussige tryner når de konsentrerer seg hardt om å treffe ballen. Dermed tas det en del bilder av utøverne som garantert ikke vil gjøre seg på reklameplakater. Slik som disse.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!