I år er det sånn cirka 138 år siden den første Ola-buksa så dagens lys. Drøye 100 år senere ble verden kjent med begrepet Daisy Dukes. Det er verdt å feire.

Aller først. Hva i hampen er en Daisy Duke? Vel, allow us to explain: I TV-serien Dukes of Hazzard, som herjet på amerikanske skjermer fra 1979 til 1985 ble vi kjent med to rabagaster ved navn Bo og Luke. Men det som virkelig brakte store deler av de forente staters tenåringsgutter over i puberteten var deres kusine ved navn Daisy Duke. Denne lett blåste brunetten tilbrakte store deler av tiden ikledt avkappede jeans-short så korte at... øh... vel... La oss bare konstatere at de ble oppkalt etter henne.

Serien ble kansellert i 1985, men Daisy Dukesene lever videre. Og glade er vi for det. Her har vi samlet noen flotte eksemplarer å la seg inspirere av.

God pinse, og kos dere i varmen, folkens!


MER FREDAGSKOS:

Når enden er god...

Et billedgalleri for deg som liker å se damerygger.

Kjekke menn...

Vi har ikke glemt dere, jenter!

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!