Vi digger Flis:

All we need is Radio Gaga!

Og nå er tidenes praktbok endelig her!

Publisert Oppdatert

Radio Gaga – nærradiostasjonen som gjør seg best på papir – er en av Norges mest populære tegneserier, med fast plass i Pondus og en avisfavoritt over det ganske land.

Med 10 år på baken, er det på tide å tilby alle leserne en praktbok med det beste fra Radio Gaga!

De fleste som jobber i Radio Gaga er sprø soltørkede saltstenger og sammen klarer de å gjøre nærradioen sin nesten like dårlig som ordentlig nærradioer. Men heldigvis er det akkurat det som gjør denne boken hysterisk morsom.

Den store Radio Gaga Bok-boka er først og fremst en hyllest til serien og dens fantastiske univers – men seriens skaper, Flis, eller Øyvind Sagåsen, går også langt i å utlevere alle hemmelighetene for å bli en vellykket serieskaper.

Flis tilhører selveste kremen av vaniljekremen av norske serieskapere. Han har vært med helt fra tegneseriehumorens spede start, og var en viktig brikke de gylne Pyton- årene. Siden har han etablert seg som en allsidig humorist, som har vært publisert i nær sagt alle trykksaker man kan oppdrive vest for Härjedalen. I tillegg er han en røver på Uno og Canasta, og en av den nordlige halvkules hyggeligste personer.

«Radio Gaga er et ærlig forsøk på å sette sammen en serie der jeg visste jeg ikke ville gå tom for idéer så fort. Redaksjonsmiljøet kjenner jeg godt. Karakterene er jeg blitt mer kjent med nå, og dermed har de blitt mer tydelige og helstøpte – og mer ekstreme. Størrelsen på fiaskoene blir større. Serien blir derfor lettere å skrive, og det er et godt tegn».
- Øyvind Sagåsen alias FLIS. 

Hvor kommer så navnet "bok-boka" fra? Jo, nå skal dere høre:

Flis er veldig glad i både høns og Abba. Han er ofte hørt trallende på hønsekakleversjoner av for eksempel "Mamma Mia" og "Gimme gimme gimme". Høns sier jo som kjent "bok-bok-bok". Derav navnet. True story. Æresord!

Boka gir deg forøvrig et panegyrisk forord av Frode Øverli. (Kom ikke å si at vi ikke lærer deg fine fremmedord her på pondus.no!)

Boka er i handelen nå, men dersom du ønsker å slippe å henge rundt på lugubre bokhandlere, har vi løsningen.

Bestill Radio Gaga-boka direkte fra oss!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning