øresus:

Airbourne - Black Dog Barking

Australske Airbourne serverer skålevennlige bjeff og riff på sin nye plate.

Publisert Oppdatert

Australske Airbourne er på vingene igjen, og serverer skålevennlige bjeff og riff på deres nye plate 'Black Dog Barking'!

Deres forrige plate, 'No Guts, No Glory', var omtrent like underholdende som en mandag formiddag på et eldresenter. Det luktet billig kopi og total mangel på vilje og evne, og vi konkluderte med at platetittelen stemte ganske godt overens med innholdet. Nå har de fått god tid på seg til å rette opp sitt skadde rykte, og det virker som om de har lært av sine feil.

Også denne gangen grenser låtene til rent plagiat av AC/DC, men Airbourne har gjort en langt bedre jobb med å gjøre dem mer fengende og minneverdige. Åpningssporet 'Ready to Rock' setter deg straks i festhumør og øltørsten slukkes ikke før tittelsporet runder av platen en halvtime senere. De har dermed også holdt det kort og godt, noe som gjør at det ikke blir for langtekkelig. Det merkes nemlig på enkelte av sporene at det virkelig har skrantet på kreativiteten, men disse er godt kamuflert av godsakene på albumet.Bandet har også tydelig latt seg inspirere av 80-tallsband som Def Leppard, og det resulterer i en blanding av høyt testosteronnivå, og like høy radiovennlighet. Dette er såre enkle sing-a-longs som passer strålende til skikkelige rølpefester, men fungerer nok ikke like godt om du vil nyte dem på egenhånd. Det må også trekkes litt for den nesten skammelige resirkuleringen av gammelt AC/DC-materiale, men de har i hvert fall gjort en langt bedre jobb enn forrige gang!

7 av 10 konger!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning