skrotingalert:

6 ting du ikke bør prøve hjemme!

Litt for få hjerneceller og litt for mye fritid? Da er Backyard Wrestling noe for deg.

Publisert Oppdatert

Dersom du synes Wrestling er helt på trynet, har du ikke sett wrestlingens tilbakestående lillebror, Backyard Wrestling. Aldri har begrepet "Ikke prøv dette hjemme" vært mer på sin plass. Sjekk videoene her.

Backyard Wrestling. Bare uttrykket oser hjemmebrent, hockeysveis, skråtobakk og bremsespor både her og der. Rednecks som gjør alt de kan for å forverre allerede eksisterende hjerneskader ved å arrangere fribrytingskamper i hagen.

Vi har tidligere skrevet om Wrestling, men der profesjonell wrestling er høykulturell underholdning med troverdige karakterer og situasjoner, er Backyard Wrestling de glade amatører aften. Det fremstår som ren rekruttering for rullestolprodusenter og bo- og rehabiliteringssentere over hele USA. For de som driver med Backyard Wrestling filmer nemlig galskapen. Og legger den ut på Youtube, slik at andre Backyard Wrestlings-entusiaster kan få se det.

Noen ganger går stuntene de utfører mildt sagt på tverke. Noe som betyr at sånne som oss kan få se det. Her er de 6 sløveste Backyard Wrestling tabbene. Og husk, ingen med IQ over 60 ble skadet i disse videoene.


Ta´rei et tak!

Av en eller annen grunn er det stas for disse wrestlerne å kaste hverandre fra tak. Noe som jo er dømt til å gå galt. Demp lyden dersom andre er i nærheten, ellers vil de tro at du ser på noe heeelt annet...


Et kinderegg av smerte!