5 typer vintersport som er best på TV

Ordene vinter og sport hører ikke kjempegodt sammen. Vinter og TV derimot...

Publisert Oppdatert

I en årstid ment for å ta livet av de svake, bruker mange nordmenn tid på vinteraktiviteter som ville fått Napoleon til å hutre i graven. Heldigvis finnes det noen av oss som har funnet ut av hvorfor vintersport er bedre på TV. Her er fem eksempler på hvorfor:


1 Langrenn

 (Kine B) (Kine B)


Langrenn er en sport for spesielt interesserte. Det er som regel to typer mennesker som liker denne sporten: De som ble tvunget ut i 20 minus da de var små og ser på det som nostalgi, og de du finner siklende langs fortauet med pulsklokke og svettebånd gjennom de tre andre årstidene. For oss andre er det enklere å innrømme at langrenn faktisk er verre enn å gå.


2 Skøyter

 (Kine B) (Kine B)


Når bakken fryser og isen legger seg, er det logisk å komme opp med løsninger for å holde seg på beina. Derfor har vi de som syns dette er en ypperlig anledning for å feste knivskarpe metallblader på skoene og beine ut på glatta i full fart, i håp om å være den som overlever lengst. For de fleste av oss kan dette innebære beinbrudd, løse tenner, hovne lepper og kanskje en ufrivillig spagat.


3 Snowboard.

 (Kine B) (Kine B)

Om man skulle velge ut den sporten som ser fetest ut på tv, ville snowboard kommet langt opp på lista. Utøverne får det til å se utrolig lett ut mens de kaster seg rundt i bakken med begge beina kneblet fast på samme brett. I virkeligheten kan utfordringer som å svinge sette en demper på moroa.4 Slalåm

 (Kine B) (Kine B)

Slalåm er litt som snowboard, bare at det går fortere og at du kan snuble i dine egne ski. I tillegg er det lett å hoppe med slalåmski, litt for lett vil mange hevde, særlig når man tenker på hvor vanskelig det er å lande.


5 Skihopping

 (Kine B) (Kine B)

Skihopping er heller ikke noe som faller oss alle naturlig. Selv om det sies at nordmenn er født med ski på beina, er denne leken et tydelig bevis på at mange av oss heller er født med tøfler og kanskje en inngrodd negl. I en sport hvor verken høydeskrekk eller matglede er aktuelt vil de fleste av oss være mer komfortable på tribunen enn på arenaen.


Konklusjon
Derfor er disse aktivitetene best på TV. Man slipper å slite seg ut, brekke ymse lemmer eller få snø steder du absolutt ikke vil ha dem. I tillegg kan intervjuer med vinteridrettsstjerner gjøre godt for selvtilliten.

 (Kine B) (Kine B)


Så len deg tilbake i godstolen, skift batteri til fjernkontrollen og bruk vinteren for alt den er verdt ved å velte deg i selvmedlidenhet og kaker!

 (Kine B) (Kine B)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning