TV-tryner:

5 TV-program man knapt tør tro at finnes

Lei av gullrekka? Her er noen sjuke TV-konsepter vi gjerne skulle sett på norske skjermer.

Publisert Oppdatert

Samfunnet har fastslått at barn ikke skal utsettes for passiv røyking, noe som selvfølgelig er en bra ting. Men at menn stadig utsettes for passiv reality TV-titting forbigåes i stillhet.

Årevis med oppsamlet frustrasjon over modellspirer, fulle drammensere på luksushotell i Mexico og Gaute Grøtta Grav som er helt Gaute Grøtta Grav fikk oss derfor til å undersøke hva som fantes av TV-konsepter ute i den store verden. Og funnene er god nok grunn til å ønske seg tre-fire parabolantenner i julegave. Sjekk bare klippene nedenfor!

Downtown no Gai no Tsukai ya Arahende!!


Tittelen sier vel alt...hvis man kan japansk. Hvem trenger vel dop så lenge YouTube er fylt av klipp fra dette fantastiske, klin gærne landet. I dette TV-programmet rullet først over skjermen i 1989, og feiret sin tusende episode i 2010. I programmet må de forskjellige deltakerne løse forskjellige oppgaver, hvorpå de utsettes for diverse former for mild tortur hvis de ikke greier å gjennomføre.

Klippet vi har valgt, hvor oppgaven er å spille barneteater etter først ha drukket seg grøftefull på en salig cocktail av rødvin, sake, øl med mer, er underholdende på flere måter. Ikke minst fordi det (hvis man skal stole på ”sannheltsgehalten”) viser at stereotypien om at japanere ikke tåler mer enn to dråper alkohol stemmer godt. Dette er som en blanding av heimert-nachspiel på bøgda og ”Lost in Translation”. 

El Gran Juego de la Oca