pondus overlevelsesguide:

5 tips til å overleve dommedag

Det er mange som er fast bestemte på at jorden kommer til å gå under om en knapp måneds tid. Da gjelder det å ha et fullt utrustet panikkrom å boltre seg i!

Publisert Oppdatert

Det er ikke så mye som skal til for å skape panikktilstander nå til dags. Rundt denne tiden i fjor holdt tross alt sivilisasjonen på å gå under på grunn av mangel på smør. Hvis ikke folk takler å bake pepperkaker med margarin, så kommer de neppe til å fare bedre under selve dommedagen.

Vi har derfor lært av fjorårets nær-døden-opplevelse, og har allerede bygget vårt helligste fristed og bomberom i påvente av dommedag (og handlet inn dugelig med meierismør, selvsagt). Her er fem ting dere kan trenge for en knirkefri undergang:


1 Hygieneprodukter
Dommedag trenger ikke å bety at vi må leve som dyr. Komfort er viktig, og dermed kommer en fin stabel med firlags dasspapir godt med. Å måtte tørke seg med kvister og gamle gymsokker kan fort skape gnisninger mellom de overlevende.

Ingen grunn til å gå dommedag i møte med stinkende armhuler Ingen grunn til å gå dommedag i møte med stinkende armhuler

2 Smågodt
Har dere noen gang sett et myglet vingummikirsebær eller en råtten lakrisbåt? Smågodt kan enkelt overleve både atombomber, kometnedslag og vulkanutbrudd, og kommer ikke til å gå ut på dato før det sludder i helvete. I tillegg inneholder det mange sunne og næringsrike stoffer, som dimethylpolysiloksan, askorbylpalmitat, og natriumpropylparahydroksybenzoat.3 Primitiv underholdning
Husk at en apokalypse ikke er komplett uten strømbrudd, så det er neppe vits i å slepe med seg flatskjermen til den post-apokalyptiske leirplassen. Her er det viktig å tenke primitivt når man velger ut underholdningen sin. Brett- og kortspill kan føre til opprør og sure miner i leiren, og det kan fort rable for deg etter ørtende hefte med sudoku. Tegneserieblader og bøker burde derimot være perfekt. Da slipper man i tillegg å kommunisere med andre.

Noen som er klar for et slag Yatzy - tTO THE DEATH?!! Noen som er klar for et slag Yatzy - TO THE DEATH?!!

4 Alkohol
Som nevnt, er det stor fare for uoverenstemmelser mellom deg og dine dommedagsvenner, så da kan det være lurt å ha store mengder alkohol med seg. Eller diplomatvann, som det også kalles. En passende mengde sørger for at alle elsker hverandre, og at de sover godt etterpå. Alkohol kan også brukes som brensel, men da skal det virkelig være krise!

Et urinal kan også brukes som en slags styrthjelm under apokalypsen. Et urinal kan også brukes som en slags styrthjelm under apokalypsen.


5 MacGyver Survival Kit
Teip, gummistrikk og lommekniv er egentlig det eneste du noensinne kommer til å trenge i løpet av livet ditt. Teip og strikk brukes til å tette lekkasjer, lage sprengstoff og konstruere bjørnefeller. Med det lille sveitsiske verktøyet kan du skjære brød, fikse maskiner og utføre lettere hjernekirurgi.

Dommedag schmommedag! Vi har Gaffa, bitches! Dommedag schmommedag! Vi har Gaffa, bitches!

Da er det bare å begynne forberedelsene og vente i spenning, folkens! Med mindre dere satser på at jorden blir pulverisert, eller at ingenting skjer. I begge tilfeller kan dere sette beina på bordet og ta dere en kald pils/pærebrus mens vi andre graver oss ned...

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning