5 tips for å overleve november

Mellom høst og vinter ligger en liten rødhåret bytting og lurer i uværet, nemlig november. Her er noen råd om hvordan man kan unngå å falle i koma mens man venter på vinteren.

Publisert Oppdatert

November er kanskje årets kjipeste måned. Det skjer absolutt ingenting. Snøen legger seg ikke. Kulden er akkurat bitende nok til at man vil holde seg inne, men ikke kald nok til at det er sosialt akseptabelt å stille med tøfler og varmeflaske på jobb.

Derfor stiller vi med råd om hvordan man kan komme seg igjennom denne meningsløse måneden uten å falle i koma eller utvikle en prematur vinterdepresjon.

 (Kine B) (Kine B)1 Vær obs på frossent vann
Først er det viktig å minne om at det vil snø denne måneden. Selv om dette skjer hvert år, er folk alltid like overrasket over at veiene blir hvitkledde og ufremkommelige, og over at det er noe som heter vinterdekk.2 Tilfør rikelig med frostvæske
Når vi har slått oss til ro med at kulda er satt inn, finnes det mange måter å finne varmen på. Blant annet er november ironisk nok måneden hvor alle juleproduktene kommer ut i butikkene. Det ville vært dumt å ringe julen inn med vondt øl. Derfor kan en skikkelig gjennomgang får tiden til å fly litt fortere, samtidig som man kan fremstå som et ekte ølgeni når høytiden kommer.

 (Kine B) (Kine B)3 Legg grunnlaget for fremtidig lykke
Når vi snakker om juletider må det nevnes at denne måneden er en perfekt tid å ta kontakt med gamle venner. Ikke nødvendigvis fordi behovet for sosial omgang øker i november, men tenk på antall julegaver som kan øke ved å vise interesse på riktig tid.

 (Kine B) (Kine B)


4 Bruk vinterpelsen for det den er verdt
For alle menn er det nå på tide å feire Movember. Konseptet er latterlig enkelt; Dere slipper å barbere dere og kan skamløst vandre rundt med ansiktshår som ukontrollert vokser ut av alle kriker og kroker. Om damene klager kan dere med god samvittighet si at dere gjør dette for å støtte kampen mot prostatakreft. Nå skal det allikevel nevnes at Movember er for folk med dårlig hårvekst, det samme som Valentine’s Day er for single damer i førtiåra. Og om denne trenden fortsetter kan jeg love dere at det ikke tar lang tid før vi damer nekter å barbere armhulene for å støtte kampen mot brystkreft.

 (Kine B) (Kine B)5 Spekk kan erstatte pels
Fordelen med at vinteren nærmer seg, er at man kan pakke på seg med varme klær som skjuler alle former og defekter. Derfor er november en god måned for å trøstespise. Om du er redd for vekten kan du tenke slik at det er et halvår til du eventuelt får sjansen til å vise deg i badetøy, noe som i seg selv virker helt usannsynlig når novembersluddet pisker mot fjeset.

 (Kine B) (Kine B)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning