Fompa wompa:

5 stygge bassister som likevel har draget

Hva er det som gjør 4 strenger så tiltrekkende?

Publisert Oppdatert

Vokalisten står i rampelyset og får all æren, gitaristen lager musikken og får all creden. Men hva får bassisten? Jo han får alle damene.

Det er en velkjent sannhet at alle som spiller bass gjør det fordi det er den eneste muligheten de har til å få dyppet peilepinnen. Bassister ser generelt ut som bavianromper med psoriasis. Likevel er det noen som skiller seg ut.

Disse, for eksempel.


5: Chris Godzillla Doliber. /images/upload/modules/articles/articles/image/original/219231634471842022031250

Denne hårspraymisbrukeren spilte i det kjente hårmetall-bandet Madam X, som hadde superhits som High in High school. Styggere enn haugesundsdialekten, men har sikkert plyndret groupiesfatet mer enn en gang.

4: Geddy Lee (Rush)

(via wikimedia commons)

Denne er nok en av de vanskeligste å ta med på listen, fordi, mannen er styggere enn backrekka til Liverpool sesongen ´73. Men han spiller i bandet Rush og da er spørsmålet: Har det faktum at han spiller i Rush hjulpet ham, eller bare gjort vondt verre?

3: Gene Simmons (KISS)

(via Wikimedia Commons)

Når man ser medlemmene i Kiss, er det ikke rart å skjønne hvorfor de i sin tid valgte å sminke seg. Men av fruktfatene i Kiss er vel Gene den som har vært mest uheldig. Han ser ut som en voksfigur som har stått litt for lenge under en varmelampe. Men 18 cm tunge og evnen til å puste med ørene kan kompansere for mye. Noe 6000 groupies kanskje kan skrive under på.

2: Duff McKagan. (Guns n' Roses, andre uviktige drittband)

/images/upload/modules/articles/articles/image/original/160347634471842026250000

Duff McKagan. Aldri har vel så lite talent sett så dårlig ut. Klarte av en eller annen grunn å klamre seg fast i Guns'n'Roses suksess. Til tross for innehud og hår som et brannskadeoffer, har han nok mer hakk i skjeftet enn antall ganger du har hørt på "Paradise City".

Så hvem tror du vi har på førsteplass? Kan det være noen tvil?

1: Lemmy (Motörhead)

(via Wikimedia Commons)

Lemmy er så stygg at hunder spontanaborterer når de ser ham. Og blir den vorta i trynet noe særlig større nå, må han betale barnebidrag for den.
Likevel, 80 prosent av de mennene som leser denne artiklen hadde gått gay for ham. Og de 20 siste prosentene lyver for seg selv. Enkelt og greit fordi... se på ham, da. Om ikke det er selve definisjonen på badass, så vet ikke jeg.

Kommer dere på noen andre grimme ellinger i bassverden? Del det med oss i kommentarfeltet. Evt diskutér hvorfor du ikke ville gått gay for Lemmy (Jeg hadde i det minste kjøpt en T-skjorte det hadde stått på. Kanskje jeg skal mekke en på for eksempel www.spreadshirts.com?).

MER MORO:
AC/DCs 5 beste
Du kan være enig eller ikke, men dette ER de fem beste låtene fra AC/DC

5 måter livet ikke er som en actionfilm
Det er en grunn til at vi liker å gå på kino...

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning