Rock and roll:

5 rockere som går agurk på scenen!

Det er ikke bare Finn Kalvik og vokalisten i Green Day som har hatt en dårlig dag på jobben i det siste...

Publisert Oppdatert

Det kan virke som om det i brukermanualen til rockere står at de skal gå totalt knekkebrød med jevne mellomrom. Her er fem andre som virkelig har tatt av på scenen.

Rockehistorien er fylt med skrotinger med et mildt sagt famlende grep om virkeligheten og impulskontroll som sukkerhøye 4-åringer. I mange tilfeller er utgifter i forbindelse med herping av hotellrom den største budsjettposten på rocketurnéen. At ikke TV-fabrikkantene har kommet med en "Flatskjerm Rock Edition" som eksploderer med et skikkelig pyroflash når de blir kastet ut av et vindu, er egentlig helt merkelig. Der må det virkelig være penger å tjene. Nok om det.

En ting er nemlig når rockerne ryker en sikring på nachspiel. Mye bedre er det når de går i geosynkron bane foran et forventningsfullt publikum. I det siste har både frontmann i Green Day, og frontmann i Finn Kalvik, havnet i mediene på grunn av annet enn sine vakre stemmer. Men de er ikke alene. Her er noen andre som har bydd litt i overkant på seg selv.

5: Billie Joe fra Green Day havner i slosskamp

Nei, skulle du sett! Første mann ut er Green Days egen Billie Joe. I nok et utagerende rockeøyeblikk, utfordrer han først en i salen til en omgang deng, for så å ta løpefart og levere et perfekt utført dropkick ut i publikum.

4. Kurt Kobain sloss med sin egen scenevakt