Rått som sushi:

5 japanske band du bare MÅ sjekke ut

Dersom radioen din står stilt inn på Klem FM trenger du ikke lese denne saken.

Publisert Oppdatert

I Japan gjør de sjeldent noe halvveis, tvert imot sprenger de skalaen uansett hva det gjelder. Se bare denne samlingen av japansk japansk rock og metal.

Maximum the Hormone

At japanske band velger engelske navn betyr ikke at navnet gir noen mening. Se bare på dette ensemblet her, med det fiffige navnet Maximum the Hormone. Hæ?!
Navnet er derimot ikke det særeste ved gruppa. Selv Einstein ville hatt vanskeligheter med å forklare hva som skjer her. Man må rett og slett se videoen. Og for en gangs skyld bør du se hele videoen også, for her skjer det ting. Uforklarlige, sære ting. Mamma, hold meg.

For øvrig visste vi ikke at Flea, bassisten i Red Hot Chili Peppers, hadde avgått med døden. Men det må han jo ha gjort, siden han er gjenfødt som bassist i Japan.

Vomit Remnants

Sjarmerende navn, og musikken står i stil. Gruppa fikk sin spede, spystinkende start med demoen ”In the Name of Vomit”, som de fulgte opp med albumet ”Brutally Violated”. Siden starten har bandet gitt ut musikk på plateselskap som Disembowel Records og Amputated Vein Records. Trivelige saker, altså. Hør bare på gladlåta ”Extinction of Wortless Humanity”: