5 apper for religiøse fanatikere

Dersom du synes apper stort sett er djevelens verk, bør du ta en titt på disse...

Publisert Oppdatert

Det finnes en app for ditt, og en hel haug med apper for datt. Men du synes kanskje det er en overvekt av ubrukelig tull og barnslige spill?

App-app-app, vent nå litt! Det finnes en rekke apper som ser ut til å være velsignet med en guddommelig brukervennlighet. Her er noen av våre favoritter.

Kjeften på’ræh, din jævel

Du veit hvordan det er… Noen slenger med leppa, og du kommer ikke på et syrlig, knusende svar før to timer seinere når du sitter på ramma. Og det må være maks irriterende hvis det er Djevelen selv som er ute med den svære kjeften sin.

Heldigvis finnes det hjelp å få! Nemlig appen som gir Djevelen svar på tiltale: ”Shut up, devil!

Appen presenterer seg selv som ”The app that let’s you talk back”. Dessverre ser det ut til å være lite ”yo’ mama”-vitser her, i stedet velger appen ut passende bibelord som setter jævel’n på plass.


Faen meg ikke verst!

Appen er for øvrig laget av Kyle Winkler (som jobber i Kyle Winkler Ministries), er gratis å laste ned, og er visstnok helt fantastisk. I hvert fall hvis man skal tro denne artikkelen (http://www.charismanews.com/culture/44850-free-smartphone-app-promises-the-power-to-silence-satan) . Som er skrevet av Kyle Winkler.

I tilfelle du vil vite mer om hvordan denne appen av Kyle Winkler, som anbefales på det varmeste av Kyle Winkler virker, kan du se den flotte introduksjonsvideoen han har laget.

Notatboka

Eller hva med de gangene du har lovet en kompis å be for han? Med vårt hektiske, moderne livsstil er det fort gjort å glemme bønneløftet, og Gud vet hva som skjer da. Eller gjør han det, siden du glemte å spørre han?

Heldigvis finnes Prayer Notebook, en iPhone app som lar deg notere ned slike ting. I tillegg kan du synkronisere appen med e-post og sosiale medier, sånn at du kan sende vedkommende en melding og si ifra at du har slengt inn et godt ord for han hos Sjefen: ”Halla! Det er i boks! ;)”

Appen koster 1,99 dollar. Selv om det tilsynelatende ikke skiller seg veldig fra å huske å plukke opp en liter melk i butikken, er det er jo tross alt ikke gratis å kontakte Herren i det høye. Eller, vent litt…?!

Jesus Help Desk

Spør, og du skal få svar! Dessverre heter ikke appen ”Jesus Help Desk”, men ”Ask Jesus, he answers”. Som strengt tatt er noenlunde det samme, bare litt mindre spenstig formulert.


Vi tenkte vel heller på vinnertallene i Lotto, eller noe i den dur...

I beskrivelsen oppfordres det til å spørre Jesus om hva som helst, og du skal få svar. Da vet du hvor du skal henvende deg neste gang du sliter med å installere din nye trådløse router.

Gratis! Halleluja!

iHealing

Her har vi virkelig funnet en gullgruve! ”Healing Prayers” virker mer lovende enn noen tv-reklame for smertestillende krem. Det er tross alt ingen grunn til å heale hele kroppen, hvis du veit hvor du har vondt.

”Healing Prayers” byr på bønner for å heale smerte, sjukdom, og mer generelle bønner som fikser ”kropp, hode og sjel”. Du kan til og med ”heal a friend”! Og i motsetning til legekontoret er appen helt gratis!

Hvis noen også kan hjelpe Snåsamannen med å lage en app, sier vi opp fastlegen på flekken!

Bare tilsett vann

Helt til slutt trekker vi fram "InstaPray", nok en app som skal gjøre det enklere å be. I følge lovprisingen til en av brukerne på hjemmesiden gjør appen "det å be sammen med andre til en fin opplevelse". I motsetning til i kirken?

Denne er også gratis, men i likhet med et par av de andre eksemplene skal appen ha tilgang til fryktelig mye informasjon. Kunne de ikke bare brukt en app til å spørre Faderen?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning