10 oppfølgere vi garantert har i vente!

Hva som skjer når filmindustrien går på tomgang...

Publisert Oppdatert

Det virker som om filmindustrien ikke gjør annet enn å lage oppfølgere og nytolkninger av gamle filmer om dagene. Med tanke på at det er disse filmene som raker inn mest penger, er vi redde for at det er en trend som kan ta lang tid før den i det hele tatt begynner å avta. Vi gjør det beste ut av situasjonen, og prøver å gjette oss fram til noe av det vi har i vente de neste 5 årene. Hvor mange får vi rett om, mon tro...?

.

1. 300 - Crops of Sparta

Filmen viser en tredje vinkel av krigen, sett fra hverdagsfolka som ikke merket noe til den. Skikkelig hardcore innhøstingsaction og helt sinnsyke prutescener fra markedet blir kun avbrutt av noen veldig grafiske sexscener. Verket er utført utelukkende i saktefilm, men er til gjengjeld fire og en halv time lang.

.

2. Transformers - Wrath of the Explosobot

En film helt fri for skuespillere, laget av 800 CGI-artister og pyroteknikere lenket fast i en kjeller i California. Eksploderende lastebiler og høyblokker, kræsjende planeter og spøkelsesroboter! BANG! KRÆSJ! BØØØ! KA-CHING! Denne gangen har regissøren valgt å brenne manuset og heller bare lage masse fyrverkeri.

.

3. Before the Beginning of the Rise of the Revolution of the Conquest of the Planet of the Apes

Siden prequels er såpass populært, kan man komme unna med å lage flere av dem i samme serie. Dette er en kvasidokumentar om aper i en dyrehage, hvor de spiser bananer, svinger seg i trærne og klør seg i ræven. Konspirasjonsteoretikere diskuterer scenarioer hvor apene tar over, og deres eventuelle motivasjon til å bygge en statue av ape-Lincoln.

.

4. Fastest and the Most Furiouser

En gjeng med gearheads bestemmer seg for å stjele Island. De modifiserer bilene sine slik at de kan drifte og børne dit på havbunnen, men har politiubåter hakk i hælene hele veien. Etter en vill jakt inni en blåhval, kommer de endelig fram til målet sitt, men hvordan skal de få med seg Island hjem igjen? Dwayne Johnson bærer den på ryggen, selvsagt!

.

5. Pirates of the Caribbean - Adventures of Jack the Monkey

Animert film i velkjent Disney-stil, om den lille apen Jack. Følg ham på veien fra jungelen til piratskip, mens han danser og synger seg gjennom musikalnumre skrevet av ingen ringere enn Elton Collins (Disneylabs siste kloningseksperiment). En hjertevarmende familiedramedie med smått antisemittiske undertoner..

6. Die Hardest - Dying to Death

John McClane flyr til Kina på et amerikansk flagg, blir forvirret og irritert over de fremmede skikkene, og begynner å skyte løs på alt som rører seg. Presidenten ringer og kjefter på ham, men så viser det seg at hele landet faktisk er terrorister som prøver å ta over jorden. McClane ender opp som president, og endrer nasjonalsangen til et medley av Ted Nugent-låter.

.

7. Indiana Jones & the Evil Nurses

En aldrende Henry Jr. har havnet på gamlehjem, og får dagene til å gå med kryssord, bridge og å kjøre på sykepleierne med rullestolen sin. En dag ruller han tilfeldigvis inn på pauserommet, og ser til sin skrekk at de ansatte egentlig er nazislanger! Sykehjemmet viser seg å være bygget på et gammelt nazislangetempel, men ingen tror på ham. Nå er det bare den demente skattejegeren og pisken hans som kan stoppe ritualet for å bringe tilbake slange-Hitler!

.

8. Lethal Weapon 5 - They Got Too Old For That Shit

Riggs og Murtaugh begynner å nærme seg pensjonsalder, og har byttet ut biljakter og skurkemosing med jobb som parkeringsvakter. Da det viser seg at alle mafiafamiliene har slått seg sammen for å skape kaos i byen ved å feilparkere masse biler, må partnerne skriver ut bøter som aldri før, og få tauet vekk alle bilene før de andre bilistene begynner å tute utålmodig. Klokken tikker!

.

9. X-Men Reserves

Vi har møtt de udødelige, folka som kan lese tankene til hele verden og endre været etter ønske, gå gjennom vegger og blåse høl i månen med lasersynet sitt. Nå er det på tide å hilse på mutantene med litt mindre imponerende krefter. Dr. Purple - Mannen som kan bli lilla (når han er nervøs), skrive ut resepter og henvende deg til fysioterapaut. Whiskers - Jenten som er ganske flink til å mjaue. Heavy Metal - Mannen som kan alt om tungrock, som for eksempel hvilken frokostblanding Ace Frehley liker best.

.

10. Blade 4 - Twilight Predator

Filmen som hele internett har ventet på! Blade får nyss om at en tvilsom vampyr forfølger småjenter, og bestemmer seg for å gi det udødelige avskummet en lekse han sent vil glemme. Vampyrjegeren sparer staken, men sørger for at jævelen blir buret inne for utuktig omgang med en mindreårig.

.

Hvilke filmer tror dere selv vi kan vente oss? Gå agurk i kommentarfeltet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning