10 heftige band å holde utkikk etter!

Skjem bort ørene dine!

Publisert Oppdatert

Mens en eller annen talentløs fjott bader i damer, penger og importert lønnehonning bare fordi han kan klynke på kommando, sitter det talentfulle artister verden rundt som produserer briljant musikk som knapt nok blir hørt. Det er musikkindustrien som gjør at det fins ateister i verden...

For å slå et slag for dem som sliter litt med å finne rampelyset, graver vi her fram noen favoritter fra platehyllen vår. Noen kjenner dere kanskje fra før, men forhåpentligvis finner dere noe nytt og spennende også. Hvis dere har noe å dele selv, er det bare å gå agurk i kommentarfeltet!

.

The :Egocentrics

Opprinnelse: Romania
Sjanger: Psykedelisk jam rock

Ja, kolonnet er en del av bandnavnet. Det er ikke så ofte man hører noe på den musikalske fronten fra dette landet. Kanskje de rett og slett ikke er flinke nok til å promotere seg, for denne jam-trioen er vel verdt å få med seg!

.

Mammüth

Opprinnelse: Sverige
Sjanger: Progressiv rock

Denne svenske kvintetten spiller en ganske interessant og lettlikelig form for progressiv rock, som helt sikkert vil fenge folk som normalt holder seg unna instrumentbasert musikk. Det er ganske klart at de setter Dream Theater høyt som inspirasjon, men de klarer likevel å skape noe unikt og eget. Gi litt kjærlighet til söta bror, de fortjener det!

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning