10 bevis for at naturen er macho!

Vi kaller det gjerne moder natur, men det er mye som tyder på at vi bør døpe det om.

Publisert Oppdatert

Det finnes mye veldig mye mandig i naturen, bare man vet å se etter. Her har du billedbevisene!

Dette er en gammel artikkel til glede for de av dere som ikke har sett den før.

10. plass


Tiendeplassen går til denne velvoksne modellen. Trekk fordi kroppen var i overkant pinglete.


9. Plass:


Et bevis på at det ikke bare er størrelsen, men også antallet det kommer an på. Det største minuset er dog at den innleide fristerinnen ikke er god nok i håndarbeidet. Derfor blir det en slapp niendeplass.

8. Plass:


Kaktuser er macho. De er skumle og de stikker. Dette beviset får kudos for helskjegg, men cowboyboots og hatt trekker ned, og et litt for bredt glis til å ha en stikkende kaktus så nær kuktassen sin. Allikevel en sterk åttende plass!


7. Plass:


Den kjente frukten testikkelsbær. Juryen berømmer syvendeplassen for diskré plassering, men størrelsen er et stort minus.

6. Plass:


I ungdomsfilmen "Holes" (Ungdomsfilm? Holes? Hmmm... -RT) er det en fjellformasjon som blir kalt "God's Thumb". Dette er noe helt annet.

 

 

 

 


5. Plass:


Her skal det berømmes for størrelse, men nok en gang må det trekkes det for dårlig håndarbeid.

4. Plass:


Denne mannen derimot, er meget god til å ta vare på blomsten sin (Hvordan ser du det av dette bildet? -RT). Som vi kan se er han i full sving med å stusse hårveksten. Størrelsen er det ingenting å si på, men det som skremmer juryen er at det, så langt, kun er menn som har klart å ta hånd om varene.

3. Plass:


Første pallplassering går til denne lille sjøpølsa. Den krediteres for litt mer kunstnerisk frihet i fargebruk og form enn motstanderne. Gratulerer!

2. Plass:


Til tross for isende kulde klarer denne karen å holde koken. Hodet over vannet. Vi takker den globale oppvarmingen!

1. Plass:


Det var vel egentlig aldri tvil om hvor førsteplassen måtte gå. Juryen krediterer for meget naturlig form og for kvantitet. Vi skulle likt å vite hva chilibonden har "vannet" disse småtassene med under oppveksten.

Runner-up:


Nå med tenner...!

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning