iubrukelig:

10 apper kun for skrotinger

Har noen virkelig tatt seg bryet med å lage disse appene?

Publisert Oppdatert

Det finnes grenser for hva slags tull man skal måtte utsette telefonen sin for. Vi har prøvd, for at du skal slippe.

De fleste av oss har vel installert, og deretter avinstallert, en haug med ganske ubrukelige apper de siste årene. Men det finnes applikasjoner der ute som får «Flashlight app» til å virke like nødvendig som mykt dopapir etter fredagstacoen. Se bare eksemplene nedenfor.

Electric Shaver

Dette er rett og slett bare en powerknapp du kan skru på, og så lager telefonen en lyd tilsvarende en elektrisk barbermaskin. Og hvis du lurer på om den virkelig kan brukes til å barbering, lurer vi på hvordan du greier å bruke Internett for å lese denne artikkelen.


Pimple Popper

Endelig, et spill der fjortisene kan se hvor mange kviser de greier å klemme på kortest mulig tid! Kidsa har selvfølgelig lyst til å bruke fritida på å gjøre akkurat det samme som de gjør foran speilet hver bidige morgen.


Pointless Game

Dette er i hvert fall for folk med aaaaaaaaaalt for mye fritid. Her gjelder det å holde inne en «knapp» lengst mulig. Og mer er det ikke.

Melon Meter

Pakk den mentale kofferten, grisegutt. Her er det faktisk snakk om frukten melon, og ikke et måleverktøy for spretne melkekjertler. Melon Meter skal hjelpe deg å plukke ut modne meloner i butikken, og fremgangsmåten er ganske fantastisk: Bank på melonen med en finger, mens du holder telefonens mikrofon inntil melonen. Poenget er da at telefonen skal kjenne igjen lyden av en perfekt, moden melon. Du bør derimot se videoen nedenfor, der du blant annet får tips om «korrekt banketeknikk». Vi tipper at det er helt bingo om du kjøper en moden melon eller ikke, men du kan i hvert fall se ut som en idiot i butikken.


Kissing Test

Greit at enkelte er i overkant glad i iPhonen sin, men hvis man begynner å leke tørketrommel med tunga, med mobilen sin, da går det for langt. Appen «analyserer» kysseferdighetene dine, og forteller deg hvor bra eller dårlig du er til å lime. Med en flat skjerm, altså.

iHobo

OK, denne appen har i det minste en god tanke bak seg. iHobo gir deg ansvaret for en hjemløs person i tre dager; du må passe på at han får nok mat, ikke fryser, har penger, og så videre. Hvis du ikke reagerer kjapt nok kan fyren ende på skråplanet og begynne med dop. Som sagt, tanken er god. Men konseptet med en uteligger-Tamagotchi er uansett litt sært.

I am Rich

Det er ikke bare den mest ubrukelige appen på lista, det er også den kvalmeste. Innholdet begrenser seg til et bilde av en rød diamant, og et slags mantra som ønsker deg masse suksess og rikdom i livet. Ganske unødvendig, siden du sitter godt i det dersom du går til innkjøp av appen: Den koster 999,- dollar (omlag 6000,- NOK), og gjør altså ingenting. Dette er appens svar på en Hummer...med fire punkterte dekk.

The most useless app ever

Denne er i hvert fall ærlig, og lever så absolutt opp til navnet. Etter å ha brukt noen minutter på å finne appen, laste den ned, installere og åpne appen, skjer det...ingenting. Appen kunne like gjerne hett «G-punktet».

Ghost Radar Classic

Navnet sier vel det meste... Appen påstår å kunne oppdage paranormal aktivitet, ved å måle «forskjellige ting». Produsenten bak appen presterer forøvrig å advare mot dårlige kopier (dette er den originale spøkelsesradaren, må vite), samtidig som det opplyses at appen kun må brukes til underholdning siden resultatene ikke kan garanteres. Man trenger vel ikke være synsk for å skjønne såpass.

PoopLog

Legg en kabel. Ta bilde av den. Gi den et navn (slik man jo gjør), og del den med andre kabelentusiaster der ute, eventuelt også på nettsiden www.pooplog.org. Eller bare trekk ned og glem hele kabelen, slik normale folk gjør. Ærlig talt!

Bonus: Doomsday Clock

Denne appen teller ned, unnskyldt telte ned, til verdens undergang i følge Maya-kalenderen. Som de fleste vet kom og gikk 21. desember 2012 uten noe mer nevneverdig enn litt førjulsstress, og dermed er appen både utdatert og i utgangspunktet fullstendig ubrukelig.

Har du noen bedre, unnskyld, mer håpløse apper? Tips oss i kommentarfeltet! 

Apropos:

En app du trenger er Lunch på iPad!

Tilfeldigvis er det nytt nummer av bladet i salg nå!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning