Test av spylevæske 2017

Den nest billigste spylevæsken er best

Vi kjørte 500 mil for å finne den beste spylervæsken.

Pluss ikon
GRUNDIG TESTET: Vi fikk tre drosjesjåfører fra Oslo Taxi til å kjøre nesten 500 mil - slik at vi kunne finne den beste spylervæsken. De tre er Alf Grongstad, Straso Tomulevski og Morten Helgestad.  FOTO: Øivind Lie
GRUNDIG TESTET: Vi fikk tre drosjesjåfører fra Oslo Taxi til å kjøre nesten 500 mil - slik at vi kunne finne den beste spylervæsken. De tre er Alf Grongstad, Straso Tomulevski og Morten Helgestad. FOTO: Øivind Lie Foto: Foto: Øivind Lie
Sist oppdatert

Om testen:

Testen er gjennomført av tre drosjesjåfører hos Oslo Taxi: Alf Grongstad, Straso Tomulevski og Morten Helgestad. Grongstad og Tomulevski kjører stasjonsvogn, Helgestad kjører minibuss.

 

Alle produktene er testet blindt. Spylervæsken er fylt på i små porsjoner, brukt helt opp og erstattet med ny. Alle er testet med tilnærmet lik mengde og likt antall drag med viskeren.

Produktene er testet i en periode på 14 dager under alle værtyper, på ulike veityper, og med temperaturer fra -8 til pluss 5. Sjåførene har til sammen kjørt en distanse på 480 mil under testen.

To av bilene har testet seg igjennom alle spylervæskene en gang, den tredje har gjort to gjennomføringer.

Denne saken ble første gang publisert 20/03 2017, og sist oppdatert 29/06 2017.

Les også