I 1971 kostet Audi-en cirka 65 000 kroner. Det var omtrent dobbelt så mye som en Volvo 144 S. For pengene fikk man en coupe med 1,9-liters motor som produserte 115 hk. Bilen ble Svein Erik Bjørnruds eiendom i år. Da hadde bilen stått i ro i 16 år.

- Vi fikk vekket den ti live etter tornerosesøvnen. Jeg har byttet noen pakninger og ledninger, men det var ikke mye galt med den, forteller Bjørnrud.

- Og bilen er helt original.

Den flotte Audi 100 Coupé S er en av mange flotte biler å se på Oslo Motor Show.  Den står utstilt på standen til Norsk Veteranvogn Klubb. Liker du eldre, tyske biler, kanskje særlig fra BMW, så har BMW-klubben E30Meet er flott stand. Der kan du blant annet seg en 503 fra 1957, en CS 3200 og en M3 E30 fra 1988.

(Artikkelen fortsetter under bildegalleriet)

Liker du mer moderne og heftige saker er investoren Arne Fredlys McLaren P1 GTR et av de store trekkplastrene. Du finner den sammen med en Maserati M12 og Porsche Carrera GT.

Som før er amerikanske biler behørig representert. Dessuten har Børing 2 egen stand.

Arne Fredly McLaren

RÅTT: Arne Fredlys McLaren P1 GTR. Foto: Martin Jansen

amcar

AMCAR: Ulf Kusendals Buick Super -52 i art déco-stil deltar i konkurransen om Skandinavias Flotteste Bil og vinneren kåres på Oslo Motor Show

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!