Talon Street Quad:

Tusenfryd-rømling

Denne ATV´en ser ut som den har rømt fra et tivoli.

Publisert Oppdatert

ATV, quad eller firehjuling - kjært barn har mange navn. Firehjulsmotorsyklene er morsomme å kjøre, og kan være et praktisk framkomstmiddel både i byen og på landet.

De kommer i utallige varianter, noen er spesialisert for terrengkjøring mens andre er bygd for kjøring på asfalt. Og det er store muligheter for å finne en ATV som er bygd i den stilen du ønsker.

Særegen med V-twin

Arizona-baserte Talon Performance viser nå sin særegne Street Quad. Og spør du oss, framstår den nærmest som en parodi på amerikanernes customtradisjoner. Under det mildt sagt spesielle skallet - den ser jo ut som om den har stukket av fra et tivoli - har den en firetakters V-twin på 697 kubikk.

De 50 hestekreftene mates via en trinnløs girkasse fra Kawasaki, og kjøredoningen har også revers. Med 17-tommere skodd med 205/40-dekk burde det nok ikke være noe problem med grepet. ATV´en er godkjent for bruk på veiene i USA, så teoretisk sett bør det gå an å få den registrert her i landet også.

Mye ekstra "pynt"

Du kan selvfølgelig bestille med en haug med ekstra stæsj til ATV´en, også. Forkrommede instrumentpaneler og ekstra målere, blanke deksler her og der, et blankt og fint lokk på bensintanken, andre felger, xenonlys foran og forskjellige lakkjobber etter eget ønske står på programmet. Prisen sies det ikke noe om, men du er vel kanskje like lite fristet til å finne ut mer som det vi er?

Les mer på www.talonperformance.com.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning