MC-nyhetene 2009:

Fornuftige motorsykler – og V4 Revolution

Se videobilder av Suzuki Gladius 650, Kawasaki ER-6, Yamaha Diversion – og den utrolige konseptsykkelen Honda V4 Revolution.

Publisert Oppdatert

Det er ikke godt å si om Suzuki tror at modellen 650 Gladius trenger ekstra hjelp for å trekke oppmerksomhet - eller om de ganske enkelt vil trekke oppmerksomheten vekk fra sykkelen?

Jentesykkel

Gladius er noe upolitisk korrekt introdusert som en sykkel for jenter og begynnere, hvilket blant annet innebærer feminine farger, moderat motor og lav sittehøyde. Det siste er jo åpenbart en ulempe for den langbeinte jenta på som passet på sykkelen.

Yamaha Diversion er en av 2009-nyhetene som virkelig kan selge i store volumer. Diversion-navnet klinger godt i ørene på folk som kjørte mye på 90-tallet, da 600-modellen ble introdusert i 1992 og 900-en høsten 1994. Dette er ren og skjær fornuft i en hyggelig design.

Les også: Honda knaller til på Intermot.

Nydelig Kawasaki

I samme klasse finner vi Kawasaki ER6-modellene, både den nakne n-versjonen og den kåpekledde f-versjonen. Begge er blitt mer smakfulle og moderne, men spesielt kåpen og fronten på ER-6f er egnet til å vekke ny interesse. Se video!

MC-katalogen finner du her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning