Bestill kjøretime nå!

- Vi selger utstyr til 70 prosent avslag, forteller Monica Høyer hos Bullfighter. Og Bullfighter er allerede en hard prispresser på mc-utstyr. De selger komplette kjøredresser til ned mot tusenlappen.

- Men storselger for oss på messen er nok intercom til hjelmer, legger Høyer til.

De raskeste nyhetene - video.

Ny garderobe, halv pris

Men Bullfighter er ikke alene om å tilby utrolige messetilbud. Oslos største MC-butikk, MC-Oslo selger også ut 2008-kolleksjonen for opp til 75 prosent rabatt.

Skal du friske opp mc-garderoben, og du ikke er avhengig av årets skrik, da kan du i prinsippet regne med halv pris på alt du trenger denne helgen. Og mye du ikke trenger også.

DAMENES MANN: Men Terje Ødegård i Duells liker ikke salget påmessen. © Kjell Magne Aalbergsjø

Billige motorsykler?

I år har mc-messen tre tydelig avgrensede seksjoner: 1. Klubb og miljø. 2. Stands som selger utstyr og effekter. 3. Nye motorsykler.

Og billige motorsykler? Tja. Her sitter nok rabattene lengre inne enn for utstyr. Men flere av importørene kan tilby nye 2007 og 2008-modeller til svært hyggelige priser.

Cruisernyhetene - video

En Yamaha FZ6S, lenge en av Norges mest populære sykler, får du nå til 100.000 kroner blank. Kanskje mindre også, om du er flink til å prute på standen.

© Kjell Magne Aalbergsjø

Happening for miljøet

MC-messen i Lillestrøm avholdes annet hvert år, og er regnet som den store happeningen i norsk mc-bransje disse årene.

Og ifølge arragøren har ikke finanskrisen lagt et dugg av depresjon over mc-messen, som i år blir like stor som vanlig.

Messen samler normalt rundt 25.000 besøkende. Og de kommer fra hele landet - mange mc-klubber har tradisjon for å reise i samlet flokk, enkelte så langt som fra Finnmark.

Fornuftige sykler i 2009

Action for alle penga

På messeområdet i år finner du alt fra Gatebil til stuntkjøring. Komplett program for messen og oversikt over utstillere finner du her.

haakon.forde@hm-media.no

Les også:

Årets 10 viktigste mc-nyheter

Alle ABS-sykler, stor oversikt

Test elscooter selv

525 LETTVEKT: Jørn Snellingen med hvit Mito for 16-åringene. © Kjell Magne Aalbergsjø

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!