Pål Anders Ullevålseter ligger på 6. plass når dagens etappe starter kl. 09.00 norsk tid. Det er nest siste kjøredag, og det begynner å haste skal vår mann fortsatt kunne håpe på pallplassering i år.

I går lå han imidlertid en periode først i sporet og kunne smake på den følelsen.

- Veldig gøy, men også vanskelig, sier Pål Anders om det.

Les om gårsdagens etappe her i Nettavisen .

Men selv om det er mye som skal klaffe om Ulelvålseter virkelig skal klatre opp blant de tre beste, er det lov å håpe. Dagens spesialetappe er hele 545 kilometer lang, og mye kan skje. Løpet kan følges på arrangørens nettside www.dakar.com.

Vårt tips!

Det er likevel å bruke gjesteboka på Pål Anders egen side . Mer spenning, engasjement og klargjørende informasjon enn det de jentene og guttene som bidra der klarer å lage finner du neppe andre steder!

KTM rider Pal Anders Ullevalseter, of Norway, competes during the 10th stage of the Argentina Dakar Rally 2009 between Copiapo and Copiapo, Chile, Tuesday, Jan. 13, 2009. (AP Photo/Christophe Ena) I FARTA: Ullevålseter med blod på tann.=

3. PLASS: Her er det flyt over kjøringen. Bildet er fra tirsdagens etappe, en av hans aller beste i løpet så langt. © Christophe Ena

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!